FOTO  HŠK Zrinjski pobjednik memorijala Miroslav Mican Kordić

Stadion HŠK Zrinjski, Miroslav Mican Kordić

Turnir su otvorili HŠK Zrinjski i NK Sloga, a početni udarac je izveo unuk pokojnog Micana. Gosti su poveli preko Trabare u 51 minuti, a poravnao je dvije minute do kraja Radeljić. Nakon toga se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca, gdje je Zrinjski slavio sa 5:4. Domači vratar Kaić je obranio dva kaznena udarca.

U drugoj utakmici turnira HNK Stolac je bio bolji od HNK Tomislava rezultatom 3:1. Strijelci za Stolac su bili Bebek, Perić i Previšić, a za Tomislav je pogodio Bagarić Marijan.

Nakon toga je delegacija HŠK Zrinjski posjetila grob Miroslava Kordića. U susretu za treće mjesto Sloga je svladala Tomislav rezultatom 4:0 pogocima Gariba, Abazovića, Jurlete i Lagetara.

U finalnom susretu Zrinjski je nadvisio Stolac rezultatom 6:0. Strijelci za Zrinjski bili su Sušić 3, Mikatek, Bevanda i  Sabljić. Nakon toga se pristupilo dodjelama pokala i odličja.

 

>>FOTO: Otvoren memorijalni turnir Miroslav Mican Kordić

Najbolji strijelac turnira je Ivan Sušić sa tri pogotka, najbolji igračem proglašen je Stjepan Radeljić, dok je najbolji vratara Filip Kaić, svi iz HŠK Zrinjski.