FOTO  HŠK Zrinjski: Pobjede kadeta i juniora nad Slavijom

Zrinjski-Slavija

Prvo su na teren istrčali kadeti, a tu su utakmicu mladi Plemići slavili rezultatom 3:1. Utakmica je riješena već u prvom dijelu koje je završilo 2:0. U drugom dijelu su Plemići poveli 3:0, a gosti su postigli počasni pogodak za konačan rezultat 3:1.
Strijelac sva tri pogotka za Zrinjski bio je Vulić, dok je za goste pogodio Hreljić.

Odigrali smo osmu utakmicu bez poraza i nastavili smo uspješan niz. Zasluženo smo dobili 3:1, čestitam svojim momcima koji su odigrali ako ne najbolje, onda sigurno jedno od najboljih poluvremena do sada gdje smo stekli prednost 2:0. Idemo dalje iduće kolo igramo sa Širokim Brijegom i nadamo se nastavku niza, rekao je za naš portal Teo Krešić trener kadeta Zrinjskog.

Nakon kadeta nastupili su juniori. I u ovoj utakmici Zrinjski je bio puno bolja momčad, te su Plemići zasluženo slavili 1:0. Gosti su u ovoj utakmici bili koncentrirani na obranu, te su rijetko prelazili na stranu Zrinjskog. Strijelac pogotka za Zrinjski bio je Galić.

Prvo bih čestitao svojim igračima na požrtvovanosti, dali su svoj maksimum protiv ekipe se došla braniti svih 90. minuta. Mi smo sretni i zadovoljni jer smo ostvarili pobjedu. Slijedi hercegovački derbi sa Širokom Brijegom, mi moramo ići na pobjedu ako želimo ostati na vrhu, rekao je nakon utakmice za naš portal trener juniora Zrinjskog Nenad Gagro.