HŠK Zrinjski: Pobjeda u Zenici ostavlja nas u ozbiljnoj utrci za naslov prvaka

HŠK Zrinjski-NK Vitez
Igramo kod Čelika koji nažalost po njih nije u formi. Tako da imamo velike izglede da se iz Zenice vratimo s tri boda. Respektiramo Čelik, kao i svakog drugog protivnika, ali smatram da je forma i kvaliteta na našoj strani", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i nastavio:

"Ovaj tjedan smo se pripremali svjesni da nam rezultat mnogo znači, i da do tog rezultata neće biti lako doći. Vjerujem da kvalitetom možemo doći do pozitivnog rezultata, odnosno do tri boda, što bi nam donijelo mirnoću u pauzi. Ne treba zaboraviti da smo bili u krizi, da smo izgubili veliku bodovnu prednost. Sada smo tu u bod ili dva s glavnim konkurentima. Svjesni smo da samo pobjeda u Zenici nas ostavlja u ozbiljnoj trci za prvaka"

Pobjedom na Pecari vrh ljestvice Premijer lige preuzeo je Željezničar.

"Nisu me iznenadili dobri rezultati Željezničara. Iako dobiti Široki u tri uzastopne utakmice nije mala stvar. Znamo da je Široki nezgodan protivnik Željezničaru uvijek u Sarajevu, ali ovaj put se ispostavilo da je Željo u ovom trenutku kvalitetniji. Pobijedili su ih na Pecari u prvenstvu i Kupu, tako da je Željezničar sada u dobroj formi. Na sreću našu i ostalih konkurenata prekida se prvenstvo. Željezničar je potvrdio da će i ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Karakteristično je da su fizički dobro pripremljeni, jer tri utakmice su imali na teškom terenu, i mislim da su trkački bili superiorniji u odnosu na Široki i tu je bila prevaga", komentirao je Slišković.

U susretu sa Čelikom trener Slišković može računati na sve nogometaše, osim Laštre koji se ozlijedio na treningu u srijedu. Duel u Zenici je posljednji za Plemiće u 2017. godini. Nakon čega slijedi nedjeljni trening, te u ponedjeljak zajednički ručak nogometaša i Uprave kluba. Istog dana stručni stožer će imati sastanak s Upravom kluba i odrediti tko ostaje u kadru za nastavak sezone, a bit će govora i o pojačanjima.

Utakmica između Čelika i Zrinjskog igra se u subotu u 13 sati uz izravan prijenos na programu Moje TV, piše Pogled.ba.