FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Pobjeda protiv Goška okidač za nastavak sezone

Valletta FC, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski

U prvom kolu Plemići su slavili na gostovanju u Tuzli, i u sutrašnjoj utakmici su izraziti favoriti. Atmosfera u momčadi malo je poljuljana nakon remija protiv Vallette, i dobra igra te pobjeda protiv Gabeljana vratila bi samopouzdanje u redove Plemića pred uzvratni susret na Malti.

Upravo ta utakmica protiv Vallette u kojoj su Plemići primili pogodak u posljednjoj minuti povod je velikog nezadovoljstva među simpatizerima Zrinjskog. Toga su svjesni i nogometaši Zrinjskog koji nisu zaboravili igrati nogomet, te će to pokazati na utakmicama koje slijede. Ma kako to neki mislili nije lako osvojiti PL BiH tri godine uzastopno, a upravo kostur sadašnje momčadi je taj koji je u Mostar donosio titule i sreću navijačima Zrinjskog.

Lošu atmosferu može otjerati samo dobro izdanje i pobjeda protiv Goška, ali se ne treba zavaravati da će se gosti lako predati. Momčad Gabele i u prošloj utakmici pokazala je koliko je tvrd orah, i nikako je ne treba podcijeniti, niti unaprijed upisati bodove. Prethodne sezone Plemići predvođeni sjajnim trojcem Filipović-Todorović- Bilbija igrali su najljepši nogomet u državi, te će se potruditi da tako nastave i u ovoj sezoni.

Pobjeda u sutrašnjoj utakmici bi mogla biti okidač pred predstojeće susrete, ponajprije pred uzvrat na Malti gdje će Plemići sasvim sigurno ići na pobjedu i prolaz u dalje natjecanje. Utakmica HŠK Zrinjski-NK Gošk igra se sutra s početkom u 20. Sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.


Igračima još poruka koju su im Ultrasi uputili nakon Vallette IGRAJ DO KRAJA!