HŠK Zrinjski: Pobjeda protiv Čelika je imperativ

slišković press

- S obzirom na negativan rezultat protiv Željezničara s nekom zebnjom dočekujemo ovu utakmicu. Ne smijemo si dozvoliti novi kiks i mislim da smo svi toga svjesni. Naravno, respektiramo Čelik i njihove rezultate, no s obzirom na izgubljene bodove protiv Želje, imperativ pobjede se nameće kao jedino rješenje u ovom trenutku - kazao je Slišković na konferenciji, piše Fena.

Dodao je kako vjeruje da poraz iz prošlog kola neće ostaviti previše traga na njegovi igrači te da će u subotu znati odgovoriti na najbolji način.

Upozorio je još jednom kako ne smije biti podcjenjivanja, podsjetivši na prošlogodišnju utakmicu Zrinjskog i Čelika u Mostaru kada su gosti poveli 2:0, no na kraju su "Plemići" ipak okrenuli rezultat i došli do pobjede 5:2.

Sliškovića i dalje muče izostanci pa će tako, što zbog kartona, što zbog ozljeda, sutrašnju utakmicu propustiti Perišić, Rustemović i Pezer.

- Najveće probleme imamo u sredini terene kada su u pitanju ozlijeđeni i kartonirani igrači. Vezni red je duša i srce svake momčadi i te probleme, čini mi se, osjećamo i mi. Protiv Željezničara s boljim učinkom srednjeg reda sigurno bi i rezultat bio bolji. Mislim da smo utakmicu protiv Željezničara izgubili upravo u sredini - ustvrdio je trener Mostaraca.

Trener Blaž Slišković je najavio kako će za nastup protiv Čelika najvjerojatnije konkurirati i napadač Dalibor Veselinović.

- Prema prikazanome na zadnjim treninzima čini mi se da je Veselinović prevazišao taj strah od nove ozljede, koji je normalno prisutan kod svakoga igrača. S njim u napadu dobit ćemo kvalitetnog špic igrača, iskoristit ćemo njegovu visinu i snagu u napadu. Vraća se i Amer Bekić, samo je pitanje koliko je on fizički spreman. To su dvije nove stvari u odnosu na prošli tjedan i one mi daju određenu dozu optimizam - zaključio je Slišković.

Utakmica Zrinjski - Čelik igra se u subotu od 16 sati u Mostaru.