HŠK Zrinjski: Plemići zadovoljni protivnikom i vjeruju u iznenađenje

Prvaci
S obzirom na ostale eventualne protivnike Maribor je bar što se tiče blizine najbolji mogući protivnik, a sasvim je sigurno da će Plemiće u Sloveniji pratiti veliki broj navijača.

Evo što o protivniku kažu nogometaši Zrinsjkog:

Pero Stojkić: Moram reći da smo zadovoljni ždrijebom. Maribor je vrlo dobra ekipa, stalni sudionik europskih natjecanja, iskustvo je na njihovoj strani, ali na nama je da se dobro spremimo i mislim da imamo velike šanse da napravimo iznenađenje.

Ivan Crnov: Jako težak protivnik koji svake godin igra kvalifikacije za Ligu prvaka i koji su prvaci nekoliko godina za redom.

Daniel Stojanović: Iskreno ja sam zadovoljan sa ždrijebom i od svih mogućih protivnika ja sam želio Maribor jer mislim da se s njima može igrati, i da slovenska liga nije nimalo jača od naše . Maribor je klub što se tiče organizacije na vrhunskom nivou i klub je stabilan financijski i moje iskreno mišljnje je da su šanse 50-50'/. Borit ćemo se pa što Bog dragi da.

Dženan Durak: Svi smo svjesni jačine i kvalitete Maribora. Naravno da su favoriti u ovom duelu. Na nama je da se dobro pripremimo za ovaj dvomeč. Mislim da imamo kvalitetan kadar i da možemo uz malo sreće proći dalje.

Ivo Zlatić: Sigurno jaka i dobra ekipa. Dat ćemo svoj maksimum pa što bude. Vjerujem da imamo kvalitetu da napravimo iznenađenje.

Mario Ivanković: Zadoljni smo. Cijenimo Maribor, ali isto imamo izglede za prolaz pogotovo ako rezultat iz prve utakmice bude povoljan za nas. U svakom slučaju s obzirom na potencijalne protivnike i daleka putovanja koja su mogla biti osobno sam zadovoljan ždrijebom.

Krešimir Kordić: Dobili smo jednu od možda najboljih ekipa u ždrijebu, ali opet ekipu koju sam ja osobno najviše prizeljkivao, zbog atraktivnosti i blizine. Mislim da šansu imamo,ali i da ce nam biti jako teško, jer su oni ipak favoriti i ekipa koja je zadnjih godina u europskim natjecanjima imala jako puno uspjeha.

HERCEGOVINA.info