FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići u Banjaluku po poztivan rezultat

Stadion HŠK Zrinjski, FK Borac, FK Borac Banja Luka, Branko Karačić, Danijel Graovac

U tu svrhu danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Branko Karačić i nogometaš Danijel Graovac.

U derbi utakmicama nema favorita, a Borac ima par vrlo kvalitetnih individualaca koji u svakom trenutku mogu riješiti utakmicu. Tu posebno mislim na Stokića Zubića, kapetana Grujića i bivšrg igrača Zrinjskog Žižovića. Mi u Banjaluci pružamo dobre igre, ali nažalost i nemamo sreće sa pozitivnim rezultatima. Utakmica će biti potpuno otvorene, gdje je sve moguće. Mi se nadamo jednoj dobroj našoj partiji, a nadam se, kao i svi moji igrači da ćemo se vratiti sa jednim dobrim rezultatom koji će nas zadovoljiti. Ja bih volio da svaku utakmicu mi pobjedimo, ali ne treba nas precjenjivati, niti koga treba podcjenjivati, ali u svakoj utakmici mi želimo pobjedu. Međutim i drugi treniraju, i oni također žele pobjede. Da li smo u stanju mi pobjediti pokazat će sutrašnja utakmica. Ja vjerujem u svoje dečke i za ovo što smo napravili u ovih godinu i pol dana ja im mogu samo čestitati i skinti kapu do poda, rekao je šef struke Branko Karačić.

Stanje u svlačionici je dobro, dobra je atmosfera. Mi u Banjaluku idemo da se nadigravamo i da ostavrimo što bolji rezultat, kratko je rekao Graovac koji puno više govori na terenu svojim dobrim igrama.

Ivanu Crnovu jedno poluvrijeme?

Problema s ozljedom ima Crnov, koji ide s momčadi u Banjaluku, a da li će nastupiti i koliko odlučit će struka uoči same utakmice. Određenih problema ima i Simeunović, ali kako je rekao trener Karačić on se diže i vjerojatno će biti spreman za utakmicu.

Poslije ručka put za Banjaluku

Plemići u Banjaluku idu danas poslije podnevnog ručka. Po dolasku u Banjaluku odradit će se jedan trening poslije koga će biti puno jasnije koji će sastav sutra Karačić izvesti protiv Borca.

HERCEGOVINA.info