HŠK Zrinjski: Plemići sutra u Zenici

široki-zrinjski
O važnosti utakmice...

Borimo se za naslov prvaka i svaka utakmica za nas ima jednaku važnost. U prošlom kolu smo napravili veliki posao pobjedom protiv Širokog Brijega, jer smo se malo odvojili od prvih pratitelja, ali i dalje smo na drugom mjestu.

O protivniku...

Čelik ima momčad koja već dulje vrijeme igra zajedno, a koliko može biti neugodan potvrdio je na Koševu, gdje je igrom zaslužio puno više od poraza. Prošle sezone obje naše utakmice su završile podjelom bodova, baš kao i ona koju smo odigrali u prvom dijelu aktualne sezone u Mostaru, što također potvrđuje koliko je Čelik neugodan.

O kadrovskim problemima...

Opet nećemo biti kompletni. U kombinacije se vraćaju Zvonimir Blaić i Aleksandar Radulović na koje nismo mogli računati protiv Širokog zbog žutih kartona, ali sada zbog kartona nećemo moći računati na Olivera Petraka. Sigurno je da u Zenicu neće putovati niti Goran Karačić, koji srećom nije teže ozlijeđen, ali koji ipak ne može konkurirati. Što se tiče Miloša Žeravica, njegov nastup je pod velikim znakom pitanja, jer još uvijek osjeća posljedice ozljede iz posljednje utakmice.

O sastavu...

Na neke ćemo promjene, jasno, biti primorani, ali osim njih ne treba očekivati ništa znatno drugačije nego što je bio slučaj na Pecari.

O rezultatima...

Činjenica je da smo u prva dva kola primili puno pogodaka, što nije karakteriziralo naše rezultate u prvom dijelu sezone. Ne, nismo promijenili stil igre, jer i dalje želimo biti čvrsti u fazi obrane, što je i logično.

hskzrinjski.ba