HŠK Zrinjski: Plemići spremni za dugo očekivani iskorak

Stadion HŠK Zrinjski

Ostaje žal što Plemići nisu osvojili i tu titulu. Prigoda je bilo, ali nitko, pa tako ni Zrinjski nije pretplaćen na naslove. Kako sada stvari stoje pokal prvaka je samo privremeno preselio u Sarajevo , jer HŠK Zrinjski odavno nije bio ozbiljniji i spremniji za velike stvari.


Pauza između dva prvenstva u HŠK Zrinjski je maksimalno iskorištena i u novu natjecateljsku sezonu Plemići ulaze jači, kako u igračkom, tako i u svakom drugom smislu. Prvo je doveden mladi stručnjak Hari Vukas koji je za ovo kratko vrijeme pokazao da se na njega može dugoročno ozbiljno računati. Što se tiče igračkog kadra mišljenja smo da je ovaj prijelazni rok jedan od najbolje odrađenih u posljednje vrijeme na ovim našim prostorima.


Sve pozicije u momčadi odlično su pokrivene i za svako mjesto konkuriraju bar po dva kvalitetna nogometaša. Tako složen HŠK Zrinjski odradio je odlične pripreme u Sloveniji, a prva službena natjecateljska utakmica u sezoni u kojoj su Plemići na gostovanju kod Akademije pokazali da će u ovoj sezoni igrati napadački nogomet koji privlači publiku na stadion.


Što se tiče stadiona pod Bijelim Brijegom i on u novom ruhu dočekuje novu sezonu. Ljudi iz kluba uložili su dosta truda da stadion zadovolji kriterije Uefe, tako da će ljubitelji nogometa i navijači Zrinjskog u svom gradu i na svom stadionu uživati u europskom nogometnom ljetu.


Zrinjski za dva dana igra uzvratnu utakmicu protiv Akademije Pandev, a ona slijedi ludi ritam koji će pokazati koliko je realan ovaj naš optimizam. Navijači su također optimistični, i ovo bi mogla biti sezona za dugo očekivani iskorak.

HERCEGOVINA.info