FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići po pobjedu u Bijeljinu

Stadion HŠK Zrinjski

... u prostroijama HŠK Zrinjski održana press konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Plemića Vinko Marinović i nogometaš Danije Stojanović.

"Radnik je najprijatnije iznenađenje ove sezone u Premier ligi. Radi se o čvrsto i discipliniranoj ekipi koju odlično vodi kolega Slavko Petrović. Oni imaju dosta dobrih pojedinaca kao što su Hodžić i Srećković na krilnim pozicijama, Obradović u napadu. Na golu je iskusni Avdukić, tu je i mladi Beširević koji je pozvan u reprezentaciju", kazao je na početku razgovora trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Radnik je u srijedu u prvom susretu polufinala Kupa s 1:0 u Bijeljini pobijedio momčad Širokog Brijega.

"Oni su u susretu sa Širokim Brijegom odigrali odličnu utakmicu, ali neki igrači u tom susretu nisu imali pravo nastupa. Protiv Sarajeva je u prvenstvu igrao Stokić, kasnije je ušao Janković, dva igrača koja nisu imala pravo nastupa u Kupu. Stokić i Janković će sigurno nastupiti protiv nas, a kolega Petrović će vjerojatno s nekoliko novih igrača dodatno osvježiti momčad. Bez obzira na kvalitetu Radnika mi vjerujemo u pobjedu i ostanak na vrhu ljestvice", rekao je Marinović.

"Šest kola je do kraja i mi idemo utakmicu po utakmicu. Svaki slijedeći susret je najvažniji ako želimo osvojiti naslov prvaka, a svi to jako želimo. Radnik je dobra i iskusna ekipa, ali ako ponovimo izdanja iz prethodnih utakmica uspjeh neće izostati. Pritisak je prisutan, ali nama u Bijeljini igra samo pobjeda. Ako želimo osvojiti naslov prvaka moramo pobijediti sve utakmice do kraja sezone", istaknuo je iskusni nogometaš Zrinjskog Danijel Stojanović.

Utakmica Radnik - Zrinjski igra se u subotu u 16 sati uz direktan prijenos na Arena Sport.