HŠK Zrinjski: Plemići nogometni brend u BiH

Zrinjski-Čelik
Zadnje kolo Plemići su razbili Čelik rezultatom 4:0, a gosti su bili potpuno nemoćni uprkos činjenici da su skoro cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više.

U utakmici protiv Čelika na tribinama stadiona sjedili su Bandić, Čolić, Lučić, Bogdanović, Filipović, Kouadio, Jović, Mešanović...

Igrači koje bi poželjela svaka momčad u Premijer ligi BiH i ta činjenica govori koliko je igrački snažan HŠK Zrinjski u ovoj sezoni. Ne treba smetnuti sa uma da svoju šansu čekaju i bivši juniori Miketek i Aćimović koji su sasvim sigurno budućnost kluba.

 

Nestvarno za naše prilke zvuči podatak da su Plemići posljednju utakmicu na svom stadionu izgubili upravo od Čelika prije više od tri godine.

HŠK Zrinjski nogometni brand u BiH

U posljednje tri sezone Plemići su osvijili dvije titule prvaka i nema sumnje da su pravi nogometni brand na ovim prostorima. Za ovu dominaciju Zrinjskog zaslužni su nogometaši koji su nosili, i koji još nose sveti dres sa lentom, i naravno Uprava kluba koja je dobrim radom i brendirala klub. Uz sve to ne smijemo ne spomenuti navijače Zrinjskog vjerne Ultrase koji su itekako zaslužni za sve uspjehe svoga kluba.

Gostovanje kod Krupe

9. kolo Plemići gostuju kod Krupe. Klub je to koji je od ove sezone po prvi puta u društvu najboljih. Dosadašnji rezultati govore da se radi o kvalitetnoj momčadi koja ne misli plesati samo jedno ljeto. Utakmica se igra na umjetnoj travi i to če biti po prvi puta da Zrinjski igra jednu službenu utakmicu na umjetnoj podlozi.

HERCEGOVINA.info