HŠK Zrinjski:Plemići navikli u završnicu ulaziti kao lideri lige

zrinjski - radnik
Šest kola do kraja Plemići su prvi što je pozicija na kojoj su naviknuli biti posljednje četiri sezone pred završnicu prvenstva. Pred Radnik je struka imala dosta problema kako sastaviti početnih 11 zbog izostanka četiri igrača.

- Najvažnije je da smo pobijedili jer je bila teška utakmica. Znali smo i prije početka da će biti teško, ali smo uspjeli odigrati kvalitetno, dominirati, stvarati prilike, te na koncu i zasluženo pobijediti. Imali smo tijekom prvog poluvremena nekoliko odličnih prilika koje nismo realizirali, da bi u finišu gosti dva puta došli do prilike za pogodak čime smo mogli biti, ali na sreću nismo kažnjeni, izjavio je trener Blaž Slišković.

Zrinjski tako ni u četvrtoj utakmici Lige za prvaka nije primio pogodak (gol razlika 6:0).

- U nastavku smo krenuli dobro, postigli pogodak na vrijeme, te do kraja održali prednost. Najvažnije je da se nismo mnogo potrošili, da je ostalo snage za dalje, a smatram i da smo na dobrom putu, istaknuo je Slišković.

Za razliku od utakmice protiv Radnika (2:0) u kojoj Zrinjski nije mogao računati na čak četvoricu igrača zbog žutih kartona (Barić, Jakovljević, Stojkić, Mešanović), za utakmicu 5. kola Lige za prvaka protiv Slobode u Tuzli nema suspendiranih igrača. ono što ipak zabrinjava struku je ozljeda Tomislava Tomića koji je ove sezone igrao vrlo dobro te u 24 nastupa upisao 4 gola i asistenciju.