HŠK Zrinjski: Plemići na vrhu prvenstvene ljestvice PL BiH

Zrinjski - Mladost 4-0
Sem pobjede i povratka na vrh ljestvice navijače može radovati efikasnost njihovih ljubimaca koji su četiri puta tresli ljestvicu novog premijerligaša iz Doboja kod Kaknja.

Gosti na kraju mogu biti zadovoljni jer su samo četiri puta vadili loptu iz mreže jer su raspoloženi igrači Zrinjskog imali još nekoliko izrazito dobrih prigoda za postizanje pogodaka.

I ova utakmica pokazala je da je Stevi Nikoliću mjesto u početnoj postavi Zrinjskog bez obzira gdje i protiv koga igraju Plemići. Todorović je mrežu gostiju tresao dva puta, a u strijelce se još jednom upisao i sjajni Filipović, i ovaj puta kao protiv Željezničara u sudačkoj nadoknadi.

Slijedeći vikend igra se posljednje kolo prvog dijela prvenstva, a Plemići idu na megdan Slobodi i utakmica ovih momčadi (uz onu u Bijeljini)odlučivat će o prvaku  jesenjeg dijela PLBiH.

Oči nogometne javnosti bit će osim na Tušanj, uperene i prema Bijeljini gdje Radnik dočekuje Široki Brijeg. Radnik trenutno zauzima četvrto mjesto na ljestvici i bodovno je poravnat sa Širokim i Slobodom, a Plemići imaju dva boda više od svojih pratitelja.

HERCEGOVINA.info