HŠK Zrinjski: Plemići na proljeće u igri za oba pokala

HŠK Zrinjski, FK Borac, HŠK Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar

Do sada se momčad nakon stanke pojačavala u hodu, te smo imali slučajeve da su novi nogometaši među Plemiće dolazili tijekom, ali i na samom kraju priprema.
Uprava HŠK Zrinjski jasno je naglasila da će ovaj puta prvi dan priprema biti zaokružena momčad koja će krenuti na proljeće.

Za sada je poznato da su klub napustili Savić i Kantar, sa kojima su sporazumno raskinuti ugovori. Miličeviću je istekao ugovor i sasvim sigurno na proljeće neće biti među Plemićima, a po saznanjima našeg portala on će karijeru nastaviti u inozemstvu. Također naš portal ima informacije da ponudu iz inozemstva ima Pero Stojkić, jedan od najboljih igrača Zrinjskog u posljednjih par sezona. Želju da nastavi karijuru u inozemstvu ima Amer Bekić, ali on svoj status mora riješiti do početka priprema. Nebojša Popović je nakon samovoljnog napuštanja kluba pod sunspenzijom, te će i on će morati riješiti svoj status do prvog okupljanja.

Ono što najviše interesira navijače su sasvim sigurno pojačanja. Na početku smo napisali da mreže miruju, i da nogometaši odmaraju, ali zato ne odmara Uprava HŠK Zrinjski. Prema našim saznanjima u tijeku su pregovori sa dva nogometaša koji će biti u pravom smislu pojačanja, a ukoliko netko od gore nabrojanih igrača napusti klub i na njihova će se mjesta dovesti adekvatne zamjene.

Ovako ozbiljan pristup vodećih ljudi kluba znači samo jedno, a to je da će Zrinjski na proljeće biti spreman za borbu za sami vrh ljestvice. Navijači Zrinjskog definitivno su zaslužili da ih klub obraduje dobrim igrama i plasmanom.

HŠK Zrinjski,Ultras Zrinjski Mostar

20 godina Ultrasa

Kada smo kod navijača vrijedi već sada istaći da naredne godine navijači Zrinjskog popularni Ultrasi slave svojih 20. godina postojanja. Navijačka skupina Ultras Zrinjski osnovana je 10. travnja 1994, i danas je jedna od najboljih i najorganiziranijih navijačkih grupa na ovim prostorima. Sama ta obljetnica treba biti motiv više da igrači daju sve od sebe, te da svojim navijačima za obljetnicu poklone neki od trofeja, a Plemići su i igra za pokal u oba domaća natjecanja.