HŠK Zrinjski: Plemići grabe prema četvrtom naslovu prvaka

NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, Ultrasi, Škripari, HŠK Zrinjski, Plemići, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, EL Clasico, Stadion HŠK Zrinjski, preokret
Do kraja prvenstva ostalo je još pet utakmica i Plemići su sami krojači svoje sudbine. Teoretski gledano momčad Vinka Marinovića čak ima pravo i na jedan kiks, ali sudeći po svemu Zrinjski neće ništa prepustiti slučaju.

Momčad igra dobro i pobjeđuje, i teško je sada izabrati nekoga iz ekipe tko je najzaslužniji za prvo mjesto Plemića. Svi nogometaši koji nastupaju itekako su dali svoj doprinos za trenutno stanje, ali ipak ćemo izdvojiti nogometaša koji je svojim pogotcima u posljednja tri kola Zrinjskom donio devet bodova.

Čekali su navijači Zrinjskog Zakaraića koji je neosporno odličan nogometaš za naše prilike, i evo su ga i dočekali. Zakarić se navijačima odužio odličnim igrama, a evo i pogotcima koji su Plemićima donijeli zlatne bodove kojima su usamljeni na vrh ljestvice.

Do kraja je ostalo još tih  pet kola i ova sezona je svakako najzinimljivija od osnutka Premijer lige BiH. Zrinjski igra kući utakmice sa Vitezom, Veležom i Slobodom, dok u goste ide Željezničaru i Mladosti. Plemići krupnim koracima grabe ka svom četvrtom naslavu prvaka, a to još nikome nije pošlo za rukom odkada se igra zajednička liga.

HERCEGOVINA.info