HŠK Zrinjski: Plemići do utorka u Međugorju

Zrinjski Mladost DK
Uz reprezentativce Kenana Pirića i Nemanju Bilbiju koji su s Baždarevićevim A timom i člana Marinovićevog U21 tima Marijana Ćavara, stručni stožer na raspolaganju nema niti ozlijeđene Marina Galića i Tonija Jovića, Mario Barić i dalje je izvan trenažnog procesa zbog privatnih razloga, dok je u Mostaru zbog povišene temperature ostao i Matija Katanec.

Zajedno s ostatkom momčadi u Međugorje je otputovao i Matej Karačić, 24-godišnji desni branič koji se priključio kao slobodan igrač, a koji će se kroz treninge pokušati izboriti za ugovor s aktualnim prvakom i prvenstvenim liderom. Karačić je premijerligaško iskustvo skupljao u dresu Širokog Brijega, dok je u sezoni 2016./2017. bio igrač hrvatskog prvoligaša Cibalije.
Struka je na pauzu otišla vrlo zadovoljna nakon minimalne pobjede na Grbavici, kojom je pratnja nakon deset kola gurnuta na osam bodova minusa, a da bi ostali u formi, Blaž Slišković i pomoćnici Plemiće će testirati u subotu protiv GOŠK-a. Mostarci će u Međugorju ostati do utorka, a nakon reprezentativne stanke, u listopadu će Pod Bijelim brijegom Borac i Sarajevo, a mjesec će okončati gostovanjem na širokobriješkoj Pecari.

Rezultati i forma veliko su ohrabrenje pred te utakmice, ali i činjenica da će od Borca pravo nastupa imati i sjeverkokorejski ofenzivac So Hyon-Uk (25). Usprkos najavama da će se priključiti reprezentaciji, jedan od nekolicine igrača iz najzatvorenije svjetske zemlje u Europi, nije napuštao Mostar i trenutno trenira s momčadi u Međugorju..., a s obzirom da ga je Slišković poprilično nahvalio, vjerojatno ćemo ga uskoro vidjeti i na terenu.

Dnevni list