FOTO  HŠK Zrinjski - NK Vitez 1:0

Stadion HŠK Zrinjski, NK Vitez, jasmin mešanović, HŠK Zrinjski, jasmin mešanović, Stadion HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, jasmin mešanović, jasmin mešanović, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, dominacija, jasmin mešanović, Stadion HŠK Zrinjski, jasmin mešanović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Luka Modrić, jasmin mešanović, jasmin mešanović, NK Maribor, HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski i NK Vitez odigrali su jednu čvrstu utakmicu u koju je svaka od momčadi ušla sa svojim ambicijima. Plemići su trebali pobjedu za nastavak niza i pohoda na novu titulu, a gosti se bore za opstanak u društvu najboljih. Sukladno tome gosti su igrali defanzivno, a Zrinjski je imao inicijativu i pokušavao ugroziti vrata Živkovića. U prvom dijelu Zrinjski je imao nekoliko pokušaja, ali mreža gostiju je mirovala. S druge strane Vitez je rijetko prelazio na polovicu Zrinjskog i gosti su samo jednom iz slobodnog udarca pokušali ugroziti vrata Plemića.

U drugi dio Zrinjski ulazi još ofanzivnije i ta ofanziva je urodila plodom u 64. minuti kada je sjajno poentirao Mešanović. I nakon toga Zrinjski je imao više od igre, a gosti su nakon primljenog pogotka malo otvorili. Do kraja Zrinjski je imao još nekoliko odličnih prilika, ponajprije preko Zakarića i Bilbije, ali rezutat se nije mijenjao i Plemići su zasluženo slavili i osvojili tri nova boda.

Prije utakmice trener gostiju Branko Karačić dobio je pljesak publike u Mostaru, a prave ovacije doživio je Nikolić nakon što je ušao u igru.

HŠK Zrinjski - NK Vitez 1:0 (Mešanović 64')

HŠK Zrinjski: Karačić, Blaić, Tomić(55', Bilbija), Todorović, Stojanović, Mešanović(67', Nikolić), Arežina, Petrak, Laštro, Katanec i Zakarić(82', Šćepanović).

NK Vitez: Živković, Stanić, Jurić(64', Mrkaić), Jevtić, Livaja, Šantić(61', Muminović), Livančić, Novak, Barišić, Kapetan i Đurić(80', Anastasov).

Sve fotografije u GALERIJI

Rezultati 26. kola:

Olimpic – Sloboda 0:1
Zrinjski – Vitez 1:0
Rudar – Borac 0:1
Travnik – Velež 7:1
Čelik – Radnik 2:0
Drina – Mladost 0:2
NEDJELJA
Sarajevo – Željezničar 17.00
Široki Brijeg – Slavija 20.00