FOTO  HŠK Zrinjski-NK Osijek 3:5

HŠK Zrinjski, NK Osijek

Utakmica je završila rezultatom 3:5, a rezultat je manje bitan jer utakmica je poslužila trenirama obije momčadi da vide sa čim trenutno raspolažu. Na kraju više zadovoljstva može imati trener Osijeka, premda je Zrinjski odigrao odlično prvo poluvrijeme koje je završilo 2:2. Nakon izvršenih zamjena u drugom dijelu to više nije bilo to, a Osijek ima dužu klupu što je i rezultiralo krajnim rezultatom 3:5.


Strijelci za Zrinjski bili su Pehar, Džidić i Miličević. Za Osijek su pogodtke dali Jugović, Babić, Maglica i Lešković 2.

Premda je utakmica bila nezvaniča i premda su sudili amateri, već danas je jasno da Zrinjskom treba pojačanja, te da neki nogometaši nisu kalibar kakav treba trener Musa u nastavku sezone.


HŠK Zrinjski: Melher, Stojkić, Džidić, Markić, Popović, Aničić, Arežina, Miličević, Žuržinov, Pehar, Marjanović Još su igrali: Lamešić, Jackson, Martinović, Perić, Marić, Živko, Drežnjak i Rozić.


NK Osijek: Kardum, Ibriks, Vrgoć, Gavrić, Lukačević,Šorša, Kurtović, Jugović , Babić, Kvržić i Ljubojević. Još su igrali: Vargić, Glavaš, Novaković, Lešković, Bubalo, Pongračić, Aleksić, Barišić i Glavaš.

hercegovina.info