FOTO  HŠK Zrinjski - NK GOŠK 2:0

zrinjski gošk

Utakmicu je pratilo oko 250 gledatelja.

Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0. Zrinjski je imao terensku inicijativu, a prilike je stvarao GOŠK. Imali su nogometaši GOŠK-a dvije odlične prilike, Dujković je u prvoj sjajno intervenirao, dok je drugoj Malčić pucao pored vrata. Zrinjski je u prvom dijelu imao samo dva pokušaja, i oba su otišla daleko preko vrata.Utakmica je završila.

U nastavku utakmice bolja igra Plemića. Strijelci za Zrinjski bili su Todorović i Kordić. Prvi pogodak postigao je Todorović nakon sjajne akcije Dedića i Šćepanovića. Na 2:0 je povisio Kordić na asistenciju Radeljića. Gošk je mogao do pogotka kada je Aničić pokušao iz slobodnog udarca, a ta lopta je prošla tik pored gola.

U ovoj utakmici stručni stožer Zrinjskog nije korostio Crnova koji je odbio potpisati ugovor sa Zrinjskim, dok je kapetan Stojkić sjedio na klupi.

HŠK Zrinjski: Dujković (Tirić), Blaić ( Zlatić), Graovac, Mevlja, Stojanović, Petrak ( Vukomanović), Muminović (Radulović), Đurić ( Šćepanović), Nikolić (Kordić),Todorović ( Radeljić), Pehar ( Dedić).

NK Gošk: Sušac, Ljubić, Cvitković, Mornar. Rozić, I.Aničić, Malčić, Stjepanović, Dodig, Anković, Petrović (još su igrali: Zadro, Bošnjak, Rodin, Kaić, Mulać, Puljić, Ereiz i Jelavić)

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info