FOTO  HŠK Zrinjski-NK Čelik 5-2 (4:2)

Stadion HŠK Zrinjski, NK Čelik
Utakmicu je Zrinjski dočakao kao vodeći na ljestvici PL BiH i kao veliki favorit. Čelik je došao u Mostar braniti se i izvući što povoljniji rezultat.

Utakmica se igrala pred oko 1500 gledatelja koji su došli na stadion bez obzira što je u Mostaru cijeli dan padala kiša.

Momčadi su krenule u slijedećim sastavima:

HŠK Zrinjski: Pirić, Galić, Jović, Stojkić, Todorović, Perišić, Jamak, Jakovljević, Katanec, Filipović i Bilbija.

NK Čelik: Marković, Hasanhodžić, Kouadio, Salčinović, Kadrić, Mehić, Šišić, Kazazić, Ćemalović, Mahmutović i Duraković.

Utakmica je započela krajnje neočekivano. Još nisu svi gledatelji ni zauzeli svoja mjesta, a gosti su poveli 0:2. Sreijelci su bili Mahmutović u 1, te Kouadio u 4. minuti. Nakon toga kreće tajfun zvani Zrinjski. Prvo Katanec u 6. minuti smanjuje na 1:2, a Bilbija u 15. poravnava na 2:2. Samo pet minuta poslije Jović pogađa za 3:2 i veliko slavlje na stadionu.  Točku na i u prvom dijelu stavlja Filipović u 31. minuti za 4:2.

U ovom prvom dijelu Zrinjski je imao još nekoliko izrazitih prigoda, tako da je Čelik dobro i prošao. U drugom dijelu Zrinjski potpuno dominira, i redaju se prigode pred vratima Čelika koji se očajnički brani. Peti pogodak za Zrinjski postiže Todorović u 69. minutu. U igru kod Zrinjskog u drugom dijelu ušči su Handžić, Ćavar i Barišić. Do kraja imali su Plemići još nekoliko prigoda, ali rezultat se nije mijenjao.

Na kraju su Ultarsi pjesmom ispratili svoje ljubimce. Navijači Čelika se nisu pojavili na utakmici.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info