FOTO  HŠK Zrinjski: Nesretni porazi kadeta i juniora u Tuzli

Sloboda - Zrinjski

(sve slike su u galeriji!)

KADETI: Sloboda - Zrinjski 2:1

Kadetska utakmica donijela je odličnu utakmicu između dvije prvoplasirane ekipe u kojoj su domaći nogometaši zabilježili pobjedu od 2:1. Početak utakmice donio je dvije velike prilike koje propuštaju domaći nogometaši, a kazna je uslijedila u 13.minuti kada Domgjonaj pogađa za 0:1 nakon odlične asistencije Božića.

Ipak nogometaši Zrinjskog u pet minuta nakon dvije katastrofalne pogreške omogućavaju Slobodi da preokrene rezultat. Prvo u 25.minuti pogađa Musić nakon poigravanja golmana, a zatim u 30.minuti zabija Omerović iz kaznenog udarca nakon što stoper Zrinjskog igra rukom u šesnaestercu. U 37.minuti Plemići su bili blizu poravnanja kada pogađaju stativu.

Nastavak utakmice donio je potpunu terensku inicijativu Zrinjskog gdje gosti iz Mostara propuštaju nekoliko velikih prilika, te još jednom pogađaju prečku. Treba istaknuti i golmana Slobode koji je u par navrata odlično intervenirao te je najzaslužniji za pobjedu domaće ekipe.

JUNIORI: Sloboda - Zrinjski 1:0

Juniorski derbi protekao je u ravnopravnoj igri u kojoj je Sloboda zabilježila pobjedu od 1:0.  U čvrstoj i borbenoj utakmici obje ekipe propustile su nekoliko poluprilika. Ipak najveću priliku propušta Zrinjski u 66.minuti kada nakon ubacivanja u kazneni prostor igrač Zrinjskog pogađa prečku. Kazna je uslijedila već u idućem napadu kada nakon brze akcije Muratović pogađa za 1:0. Do kraja utakmice gosti iz Mostara su pokušavali doći do poravnanja ali bez uspjeha.

HERCEGOVINA.info