HŠK Zrinjski: Nastavljamo ovim tempom - nezaustavljivo!

željo zrinjski
Trener Želje, Admir Adžem, nakon utakmice je rekao:

"Mi smo znali da je ovo derbi. Došao nam je vodeći na tablici, momčad koja je posljednje dvije sezone bila prvak. Bili smo spremni, znali smo šta nas čeka. Međutim, u prvom poluvremenu nismo dobro odgovorili na njihovu igru. U drugom poluvremenu napravili smo promjene, imali smo više prilika."

I iskreno je nastavio:

"Treba priznati, u ovom trenutku momčad Zrinjskog je kvalitetnija. Ne puno. Samo zato što su duže zajedno i što su uigraniji. To djeluje ljepše na terenu. Čestitam im na pobjedi. Pobijedili su u fer igri, a nama ostaje da dalje radimo. Imamo pauzu od dva tjedna. Nažalost raspoloženje neće biti najbolje, ali moramo dalje."

Zrinjski na Grbavici srušio Željezničar

Trener plavih smatra da unatoč domaćem porazu od glavnog konkurenta za naslov, prvenstvo nije gotovo:

"Željezničar se ne oprašta od titule. Ne bi bilo prvi put da neko izgubi osam bodova prednosti. Sve dok ima matematičke šanse, mi vjerujemo u titulu."

Adžem se osvrnuo i na izmjenu početkom drugog poluvremena:

"Zeba je izašao, jer u tom trenutku nije odgovarao igri koju Zrinjski ima, morali smo napraviti nešto, a on u tom momentu nije mogao pružiti to nešto. Nije nikakav problem bio."

Trener Zrinjskog, Blaž Slišković, nakon važne pobjede iskazao je zadovoljstvo igrom:

"Važni bodovi. Mogu biti zadovoljan našom igrom. Mislim da smo pokazali kvalitetan nogomet. Igrali smo otvoreno, koliko nam je Željezničar dozvolio. Imali smo četiri-pet zicera. Imao je i Željezničar svoje šanse. Mislim da smo zasluženo pobijedili." i nadodao "Idemo iz utakmice u utakmicu. Naravno da ćemo se u ovoj pauzi pokušati što bolje pripremiti, da pokušamo još kvalitetnije igrati. I, naravno, idemo ovim tempom - nezaustavljivo!"

Goal.com