FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Najmlađi Plemići osvojili prvi kup Mladi most 2018.

HŠK Zrinjski prvaci mali 2009

... organizirao Mladi most iz Mostara. Na turniru je nastupilo 12 ekipa iz Hercegovine, a na kraju najviše su pokazali mali Plemići koji su turnir i osvojili.

Turnir je organiziran za uzrast 2009. i mlađi, a nakon subotnjih utakmica po skupinama u nedjelju je osam najboljih ekipa odigralo svoje utakmice. Kao što smo već ranije napisali najviše su pokazali mali članovi Nogometne škole HŠK Zrinjski sa trenerom Draganom Vrdoljakom.

Nogometaši HŠK Zrinjski nakon odlično odigranih utakmica u subotu kao prvi u skupini plasirali su se u četvrtfinale, gdje su za protivnika imali ekipu FK Velež iz Nevesinja. U zanimljivoj utakmici mali Plemići slavili su pobjedu od 3:0 golovima Domagoja Matića 2 gola i jednim golom Josipa Buhovca.

U polufinalu su se mali Plemići susreli sa ŠF Fortuna, te su slavili pobjedu od 4:1. Golove za Zrinjski u ovoj utakmici su postigli: Domagoj Matić, Josip Buhovac, Sandro Zovko i Marko Drežanjak.

Finalna utakmica donijela je izuzetno zanimljivu utakmicu između HŠK Zrinjski i Mostar SG. Nakon vodstva Mostar SG od 2:0, mali nogometaši Zrinjskog ipak uspijeva poravnati golovima Domagoja Matića i Zlatka Ivankovića, te nakon izvođenja jedanaesteraca uspijevaju osvojiti ovaj prvi nogometni turnir koji je organizirao Mali most iz Mostara.

Za ekipu HŠK Zrinjski na ovom turniru su nastupili: Luka Ćosić, Ivan Miletić, Zlatko Ivanković, Lovro Škrobo, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Sandro Zovko, Roko Krešić, David Džidić, Marko Drežnjak, Vito Avmedovski i Luka Kudić, a trener je Dragan Vrdoljak.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Josip Buhovac (HŠK Zrinjski) sa 6 golova, dok je najbolji igrač Domagoj Matić (HŠK Zrinjski).

Utakmice HŠK Zrinjski od subote možete pogledati OVDJE, a tijekom ponedjeljka i utorka na našem portalu moći ćete pogledati utakmice koje su mali Plemići odigrali u nedjelju, kao i dodjelu pehara na kraju turnira.

HERCEGOVINA.info