HŠK Zrinjski: Na startu prvenstva nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima

HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, Mile Pehar, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, online prijenos, Stadion HŠK Zrinjski, FK Slavija, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, HŠK Zrinjski - NK Maribor
Trener Branko Karačić na otvaranju prvenstva ne može računati na kartonirane Muminovića, Radeljića i Đurića, te na ozlijeđenog Crnova.

"Četiri standarna igrača ne mogu nastupiti protiv Slavije, imamo i jednog rovitog koji neće zaigrati od prve minute. Sigurno da nam to stvara određene probleme, ali mi ćemo pokušati na startu prvenstva nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima koje smo ostvarili u prošloj sezoni i gdje smo apsolutno zasluženo postali prvaci BiH", riječi su Branka Karačić.

Mile Pehar bio je jedan od najboljih igrača Zrinjskog u oba susreta s Mariborom.

"Sigurno će nam protiv Slavije nedostajati kartonirani i ozlijeđeni igrači.Bez obzira na njihov izostanak očekujem da pobjedom nad Slavijom otvorimo prvenstvo", poručio je Pehar.

Milan Muminović je rođen i živi u Foči, pa je trener Karačić od njega saznao informacije o travnjaku u Foči, ali o igračkom kadru Slavije.

"Neke informacije smo dobili i od Dujkovića, pa i od Aleksića s kojima sma imao jedan razgovor nakon sporazumnog raskida ugovora s klubom. Slavija se pojačala Kokotom,po našim informacijama vrlo dobar igrač je Radosavljević, tu su još Govedarica i Benović koji je došao iz Srbije.Apsolutno poštujemo i respektiramo protivnika, ali vjerujem da bez obzira na probleme koje imamo, možemo u prvenstvo krenuti s jednim pozitivnim rezultatom", istaknuo je Karačić i dodao kako su najveći konkurenti Zrinjskom u borbi za novu titulu ekipe Sarajeva, Širokog Brijega i Željezničara.

Utakmica između Slavije i Zrinjskog igra se u subotu u 17:30 sati na stadionu u Foči.

pogled.ba