HŠK Zrinjski: Na Kupresu pripreme za četvrti nastup u Ligu prvaka

Mladost-Zrinsjki

Pripreme za novu sezonu počet ćemo 10. lipnja, a možemo potvrditi da ćemo od 24. lipnja do 3. srpnja opet boraviti u našoj već godinama stalnoj ljetnoj bazi na Kupresu, poručili su iz tabora rekordnog prvaka BiH.

To vjerojatno nije ono što navijači žele čuti, jer većina njih s nestrpljenjem iščekuje kako će izgledati momčad s kojom je Vinko Marinović prošle sezone pokorio BiH. Vladimir Vasilj, Kristijan Jajalo, Krešimir Bandić, Neven Laštro, Zvonimir Blaić, Ivo Zlatić, Oliver Petrak, Vučina Šćepanović i Krešimir Kordić igrači su kojima ističu ugovori, a klub još ne želi izići u javnost s podatkom koji će od njih ostati. Pod Bijelim brijegom ne žele komentirati ni spekulacije po pitanju eventualnih dolazaka, a najsvježija kaže da bi dres s lentom mogao obući Germain Kouadio čiji je Travnik skliznuo u federalni rang natjecanja.

Što se Europe tiče, još ima dosta vremena do prve utakmice (12. ili 13. srpnja) u četvrtom nastupu u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a do ždrijeba (20. lipnja) navijači će se zabavljati potencijalnim protivnicima. Zasad je poznato šesnaest imena, a to su: prvaci Austrije (Salzburg), Škotske (Celtic), Cipra (APOEL), Bjelorusije (BATE), Poljske (Legia), Hrvatske (Dinamo), Bugarske (Ludogorec), Danske (Kopenhagen), Azerbajdžana (Garabag), Norveške (Rosenborg), Kazahstana (Astana), Albanije (Skënderbeu), Srbije (Crvena zvezda), Gruzije (Dinamo), Islanda (FH) i Slovačke (AS Trenčin).

Dnevni list