FOTO  HŠK Zrinjski - Muaithera Katar 2:2

zrinjski katar

Šef struke Plemića Vinko Marinović dao je šansu igračim koji su do sada skupili manju minutažu, a utakmicu su počeli: Vasilj, Jakovljević, Radeljić, Lučić, Čolić, Pehar, Žeravica, Filipović, Cauadio, Mrkajić i Ačimović.

Nogometaši Zrinjskog su poveli u 12. minuti utakmice, a strijelac pogotka je bio Cauadio. Po dvije odlične prigode za Zrinjski u tijeku prvog poluvremena imali su još Filipović i Mrkajić. U 23. minuti gosti su izjednačili, te se sa rezultatom 1:1 i odlazi na odmor. 

Vinko Marinović na početku drugog poluvrmena napravio je i dvije izmjene. Na vratima umjesto Vasilja našao se oporavljeni Bandić, a umjesto Pehara zaigrao je mladi Mikatek.

U drugo poluvrijeme Zrinjski je krenuo dosta ofanzivnije, te je već u 55. minuti 2:1 za Plemiće. Strijelac Ačimović.

U 65. minuti umjesto Lučića u igru je ušao Vulić, a odličnu priliku je imao Cauadio, ali lopta je prošla malo pored vrata gostiju.

Gosti su također imali svoje prigode, ali vratar Bandić odlično brani te potvrđuje da se vrača u staru formu. Pred sam kraj utakmice Marinović mijenja Jakovljevića i Žeravicu, a na njihove pozicije ulaze Bubalo i Fejzić.

U 83. minuti silovit udarac Filipovića zaustavlja greda. U 90. minuti gosti postižu prekrasan gol škaricama za 2:2, što je i krajnji rezultat ove utakmice koju je promatralo oko 100-tinjak gledatelja.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.INFO