HŠK Zrinjski: Mladi Plemići u povijesnom nastupu sutra dočekuju FC Zürich u Ligi prvaka

Zrinjski Krupa juniori

Povijesni je to dan za Plemiće i kruna dobrog rada Omladinske škole HŠK Zrinjski svih ovih godina. Nastup u Ligi pravaka je i nagrada treneru Nenadu Gagri koji od kada je na klupi juniora sa svojim momcima postiže izuzetne rezultate.

Lani su mladi Plemići ovojili prvenstvo BiH i sutra će kao predstavnici BiH na svom stadionu dočekati momčad prvaka Švicarske Zürich. Nažalost velika većina mladih nogometaša koji su izbori plasman u Ligu prvaka danas je daleko od Zrinjskog i neće imati prigodu na travnjaku nastupiti u natjecanju koji su izborili.

Igrači koje danas na raspolaganju ima trener Gagro sigurno će učiniti sve da što bolje predstave svoj Zrinjski u povijesnom nastupu u Ligi prvaka. U posljednja dva kola PL BiH juniori Zrinjskog igraju odlično i ostvarili su dvije pobjede uz gol razliku 7:0. Uz dobru formu mladi Plemići imaju prednost domaćeg terena u prvoj utakmici koja je zakazana za sutra u 18. sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Mladim Plemićima sutra treba i potpora s tribina da bi ostvarili što bolji rezultat pred uzvrat. Potporu su juniori Zrinjskog i njihov trener definitivno zaslužili jer su istinski ponos i perjanica cijelog kluba.

HERCEGOVINA.info