FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Mladi plemići osvojili hej ligu

hej liga završnica

... je bila ekipa HŠK Zrinjski koju vodi trener Tihomir Tiki Skoko.

Drugo mjesto osvojila je ekipa HNK Međugorje, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK Limači Čapljina. Nagrada za fair play pripala je ekipi HŠK Posušje.

Najbolji vratar Hej lige za sezonu 2016./2017. je vrataru Međugorja Dominik Bradvica. Nagradu je uručio Romeo Mitrović nekadašnji vratar Zrinjskog, Dinama i Lokomotive Zagreb...

Najbolji strijelac ovogodišnje Hej lige je napadač HŠK Zrinjski 2 Filip Šakota, a nagradu mu je uručio najbolji strijelac Zrinjskog svih vremena Krešimir Kordić.

Za najboljeg igrača !hej lige proglašen je nogometaš HŠK Zrinjski Luka Knezović, a nagradu mu je uručio šef omladinske škole HŠK Zrinjski i trener u stručnom stožeru reprezentacije BiH Dragan Perić.

Medalje i pehar za prvo mjesto uručio je direktor HŠK Zrinjski i dopredsjednik NS BiH Ivan Beus. Nagradu i medalje za drugo mjesto uručio je predstavnik HT Eroneta iz odjela za korporativne komunikacije Antonio Zlomislić, a nagradu za treće mjesto uručio je trener u školi nogometa HŠK Zrinjski Dubravko Orlović.

Na kraju organizatori turnira su se zahvalili ovogodišnjim sponzorima Hej lige: HT Eronet, Marbo Chipsy, Union Foods Čitluk, Stanić komerc i Fun Shop Zrinjski (Danijela Elpeza).

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info