FOTO  HŠK Zrinjski: Mi vjerujemo

NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski

U tu svrhu danas je u klupskim prostorijama održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili Mario Ivanković i Toni Jović.

Trener Mario Ivanković je rekao: Sutra nas čeka teška utakmica nakon prvog susreta u kome je Široki iskoristio sve naše greške i zasluženo pobjedio 0:2. Kao što vidite na posljednjim velikim europskim utakamicama sve je moguće u nogometu, pa smo i mi maksimalno spremni i koncentrirani, te idemo u Široki napraviti povoljan rezultat koji bi nas odveo u polufinale Kupa BiH.

Toni Jović je na početku rekao da vjeruje u povoljan rezultat, te nastavio: Mislim da nam je onaj poraz od Širokog bio samo loš dan i želimo to ispraviti u sutrašnjoj utakmici. Nije sve tako crno, 0:2 jeste negativan rezultat, ali ništa nije nenadoknadivo. Nisam još igrao na Pecari, ali dečki su mi pričali da gore vlada domaćinska atmosfera po Zrinjski i izuzetno mi je drago zbog toga.

Što se tiče izostanaka sutra struka neće imati na raspolaganju Kukoča koji je ozlijeđen, te Piića i Kajkuta koji nemaju pravo nastupa.

Na kraju je Mario Maka Ivanković pozvao navijače na utakmicu uz poruku: Mi vjerujemo.

Utakmica NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski igra se sutra s početkom u 17. sati uz izravan prijenos na Našoj TV.

HERCEGOVINA.info