HŠK Zrinjski: Mi smo favoriti protiv Viteza, ali to treba potvrditi na terenu

HŠK Zrinjski sutra na svom terenu dočekuje NK Vitez i tu svrhu je danas u klupskim protorijama održana tiskovna konferncija.

Nazočnim novinarima obratili su se šef struke Vinko Marinović i nogometaš Mario Barić.

Vitez je uzeo bod Širokom Bijegu na Pecari, svladao je Željezničar na Grbavici, a odigrali su dobro u Tuzli i to dovoljno govori o njima, ali i to da nema više lakih protivnika. Mi ulazimo u utakmicu sa željom da osvojimo tri nova boda, te da dočekamo pauzu sa dvije vezane pobjede. Bit će nekih promjena u sastavu. Todorović je već duže vremena ozlijeđen, Peko je jučer trenirao sa ekipom i vidjet ćemo kakvo je stanje sa njegovom ozljedom, a Graovac je dobio ponudu iz inozemstva i najvjerojatnije da će tamo nastaviti karijru. Uloga favorita je na nama, igramo kući na domaćem tereno i to moramo potvrditi na terenu, rekao je šef struke Plemića.

Šef je sve rekao o ekipi Viteza, igraju dobro. Neća nam biti lako, ali mi smo favoiti na svom terenu protiv svakoga u ovoj ligi. Trebamo krenuti čvrsto od prve minute i opravdati tu ulogu favorita, kazao je Barić.

Ova najava je ujedno i poziv navijačima da sutra dođu pod Bijeli Brijeg pomoći nogometašima Zrinjskog da dođu do nove pobjede.

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Vitez igra se sutra (subota) s početkom u 20. sati.

HERCEGOVINA.info

26.08.2016 u 12:06
loading...