HŠK Zrinjski: Mi ništa drugo ne možemo tražiti i očekivati osim pobjede.

Zrinjski Mladost

Nogometaši Zrinjskog u tjedan dana odigrat će dva derbija u okviru Premijer lige BiH. U subotu će u Mostaru gostovati četvrtoplasirani Željezničar, a sedam dana kasnije Plemići gostuju na Pecari kod Širokog koji drži treću poziciju.

Ishodi ovih utakmica odredit će ambicije Zrinjskog u završnici sezone, piše Pogled.ba.

"Ovo su veoma važne utakmice za nas i nakon njih možemo onda s više ili manje optimizma razmišljati o nastavku prvenstvu. O ishodu ovih utakmica ovisi s kakvim ambicijama ćemo dočekati posljednjih šest kola. Protivnici su veoma nezgodni, posebno utakmica sutra sa Željezničarom koji je nakon loše igre protiv Sarajeva željan iskupljenja radi navijača i samog kluba. Sigurno da ono što su pružili protiv Sarajeva nije ni 20-30 posto njihovih mogućnosti, svjesni su oni toga i doći će u Mostar pokušati se na sve načine iskupiti i pokušati odnijeti odavde što je moguće veći 'plijen'", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

"Mi ništa drugo ne možemo tražiti i očekivati osim pobjede. U nizu smo od tri pobjede i samopouzdanje i optimizam je porastao kod igrača i navijača. Tako da sutra očekujem mnogo kvalitetniju prezentaciju mojih igrača protiv Željezničara nego što je to bilo dosada. Ako budemo igrali kvalitetnije, možda još čak i agresivnije, vjerujem onda da ćemo napraviti dobar rezultat".

Navijači Zrinjskog Ultrasi u srijedu su veličanstvenom bakljadom i vatrometom proslaviti 25 godina postojanja. Kulminacija slavlja bit će na subotnjoj utakmici sa Željezničarom.

"Mi smo prekjučer na treningu čestitali Ultrasima rođendan na neki simboličan način. Kapetan je dao izjavu, a poslije toga su igrači zapjevali jednu od njihovih najomiljenijih pjesama. To sigurno nije dovoljno koliko ti navijači zaslužuju pozornosti, njihovo prisustvo na gostujućim i domaćim utakmicama daje dodatni motiv igračima tako će sigurno biti i sutra. Proslava koja je bila prije dva dana bila je veličanstvena, preko video snimki se vidjelo koliko je to bilo lijepo urađeno. Pokušati ćemo im podariti za njihov rođendan pobjedu i uljepšati proslavu", istaknuo je trener Slišković.

Trener Zrinjskog po prvi put od povratka na klupu mostarskog kluba može računati na sve nogometaše tako da će protiv Željezničara zaigrati u najboljem sastavu.

Utakmica Zrinjski - Željezničar igra se u subotu u 16.30 sati.