HŠK Zrinjski: Maksimalno smo se pripremili i nadamo se pozitivnom rezultatu

Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, HŠK Zrinjski, prva prozivka, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, Stadion HŠK Zrinjski, hari vukas, HŠK Zrinjski, akademija pandev, Stadion HŠK Zrinjski
Nogometaši Zrinjskog u utorak su krenuli na put u Skoplje gdje ih u četvrtak očekuje susret protiv Akademije Pandev u sklopu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu.
Momčad je u 15:30 autobusom krenula u Split iz kojega će poletjeti u Zagreb. Iz glavnog grada Hrvatske polijeću u 22:10, a dolazak u Skoplje planiran je u 23:25.

Protivnika jako respektiramo, to pokazuju njihovi rezultati. Imamo veliki respekt prema Akademiji Pandev, maksimalno smo se pripremili i nadamo se pozitivnom rezultatu za uzvrat u Mostaru, rekao je uoči puta strateg Plemića Hari Vukas.


Vukas je na put poveo sve igrače osim kapetana Pere Stojkića koji je otpao zbog ozljede.

S obzirom na to da ćemo provesti četiri dana na putu odlučili smo povesti više igrača. Svi su tu osim kapetana Stojkića koji ima malih problema, dodao je Vukas.

Ivan Čurjurić dijeli trenerov optimizam.

Mislim da smo odradili jedne jako kvalitetne pripreme i da smo spremni za utakmicu koja slijedi u Makedoniji. Smatram da imamo bolju ekipu i to trebamo pokazati na terenu, rekao je Čurjurić.


Glavni sudac bit će Kai Erik Steen iz Norveške, prvi pomoćnik Jan Erik Engan, drugi pomoćnik Tom Harald Grønevik, četvrti sudac Espen Eskås dok će delegat biti David McDowell Zor iz Slovenije.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19 sati na Areni Todor Proeski.

(www.jabuka.tv)