FOTO  HŠK Zrinjski: Kadeti igrali samo 4. minute protiv FK Sarajevo

Stadion HŠK Zrinjski, kadeti
Odluka da se utakmice igraju danas na adresu HŠK Zrinjski stigla je tek u ponedjeljak, i sukladno tome kadetska selekcija zbog nekoliko razloga( ozljede, kartoni, reprezentativni izostanci) stigla je u Sarajevo sa samo 7 nogometaša. Mladi Plemići su u sportskom duhu izašli na teren sa tom sedmoricom, ali nakon samo 4. minute igre ozlijedio je još jedan nogometaš i utakmica je morala biti prekinuta.

Trener Krešić za ovu utakmicu nije mogao račaunati na igrače iz pionirske kategorije zbog utakmice koju oni danas igraju i utakmica će biti registrirana rezultatom 3:0 za Sarajevo.

Napimenjemo da se ova utakmica trebala igrati 25. svibnja, te da je HŠK Zrinjski svojim protivnicima izašao u susret kada su oni tražili odgodu u travnju mjesecu. Danas to nije bio slučaj s druge strane i Plemići su iako bez 13. nogometaša od kojih je njih 8. iz prve postave u izašli na teren kako bi odradili sve po pravilima koje nalaže NS BiH.

Bodovi su nebitni u ovoj priči ali ostaje žal što kadeti HŠK Zrinjski nisu mogli  u najjačem sastavu odigrati utakmicu protiv kadetskih prvaka jer ovo proljeće igraju u vrhunskoj formi što potvrđuju rezultati i velimi niz bez poraza!

HERCEGOVINA.info