FOTO  HŠK Zrinjski: Juniori svladali Velež 1:0

Zrinsjki-Velež juniori
Utakmicu je pratilo oko 150 gledatelja, a momčadi su nastupile u slijedećim sastavima:

HŠK Zrinjski: Karačić, Golemac, Kožul, Bevanda, Milas, Marić, Radeljić, Vukša, Puljić Vlahić, Čavar i Aćimović. Još su igrali Ćorić, Krtalić, Sušić i Škaro.

FK Velež: Voloder, Šabanović, Isić, Milišić, Nazdrajić, Bojčić, Mešanović, S. Isić, Peco, Džemić i Tatar. Još su igrali: B. Isić, Đermanović i Agić.

Mladi Plemići su bolje otvorili utakmicu i na samom početku gredu je pogodio Puljić-Vlahić. Terensku inicijativu i posjed lopte Zrinjski ima sve do 28. minute kada Plemići ostaju sa igračem manje jer je direktni crveni karton zbog prigovora dobio Aćimović. Gosti ni sa igračem više ne uspijevaju napraviti ništa i poluvrijme završava 0:0.

U drugom dijelu Zrinjski se dobro nosi premda ima igrača manje, te je i dalje posjed u korist Plemića. Gosti pokušavaju preko kontra udara i stavraju par prilika, ali bez završetka. S druge strane i Zrinjski ima svoje prilike, ali mreže miruju sve do 87. minute kada Sušić postiže pogodak za veliko slavlje mladih Plemića. Na kraju 1:0 i zaslužena pobjeda Zrinjskog.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info