FOTO  HŠK Zrinjski: Juniori svladali Široki Brijeg 3:0

Zrinjski-Široki
Danas su juniori HŠK Zrinjski na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski irali utakmicu 18. kola Premijer Lige BiH protiv vršnjaka iz NK Široki Brijeg.

Nakon vezanih pobjeda nad FK Željezničarom i FK Zvijezdom '09, mladi Plemići tražili su još jednu pobjedu u borbi za titulu prvaka Premijer Lige BiH U-19.

Uoči ove utakmice juniori HŠK Zrinjski bili su vodeća momčad na ljestvici Premijer Lige BiH U-19, dok su juniori NK Široki Brijeg šesta momčad na ljestvici.

Utakmica je započela ispitivanjem snaga. Zrinjski je imao posjed, ali prvi su u par navrata zaprijetiki hosti. Zrinjski je do vodstva došao preko Krešića nakon udarca iz kuta. Na 2:0 povisio je Mašić nakon sto je sjajno pobjegao obrani gostiju. Na odmor se otišlo rezultatom 2:0.

U drugom dijelu Zrinjski je kontrolirao igru i nije dopustio gostima da ozbiljnije ugrozi vrata Savića. Plemići su imali sve u svojim nogama, a do trećeg pogotka došli su preko Domgjonaja koji je iskoristio pogrešku zadnjeg reda Širokog i postavio konačan rezultat 3:0. Vrijedi istaći da su mladi Plemići koje vodi trener Gagro zasluženo slavili, ali i da su u ovoj utakmici nastupili bez nekoliko važnih igrača koji su priključeni prvom timu.

Nakon ove utakmice mladi Plemići i dallje prvim pratiteljima nogometašima Željezničara bježe 6 bodova.

HERCEGOVINA.info