HŠK Zrinjski: Juniori pred osvajanjem jesenjeg prvaka

Juniori Zrinjski-Velež

Ono što je manje poznato jeste da su i juniori HŠK Zrinjkog prvi na ljestvici, i također će potvrdu jesenjeg prvaka tražiti protiv Slobode, ali za razliku od seniora juniori će igrati na svom terenu.

Mladi Plemići koje uspješno vodi trener Nenad Gagro odlično igraju ovog proljeća i sasvim su zasluženo na vrhu ljstvice. U prethodnih par sezona juniori Zrinjskog su bili na korak do naslova, a ove sezone konačno bi i juniorska titula mogla u Mostar.

Mostar je uvijek bio rasadnik nogometnih talenata. Dokaz tome su i rezultati mlađih kategorija, ali nažalost mnogi mladi i talentirani nogometaši nisu nikada ni dobili šansu u seniorskom nogometu.

Ovih dana rubrike sporstkih medija pune su priča o Toniju Šunjiću i Marinu Aničiću koji su ponikli u školi nogometa HŠK Zrinjski. Također ne treba smetnuti s uma da mladog vratara Zrinjskog Karačića traže mnogi klubovi iz Europe, a tu su također Bandić i Vasilj koji su prošli školu Zrinjskog.

U utakmici protiv Mladosti minutažu je dobio mladi Vranjić, a iskreno se nadamo da ćemo za par sezona u dresu Zrinjskog gledati nekoga iz ove sjajne juniorske generacije HŠK Zrinjski.

HERCEGOVINA.info