HŠK Zrinjski: Juniori na korak od naslova prvaka

Juniori HŠK Zrinjski-Željezničar
U prijevodu pred mladim nogometašima Zrinjskog je zadnja utakmica Omladinske Premijer lige u Tuzli protiv Slobode i pobjeda Plemiće vodi do naslova. Ukoliko Zrinjski pobjedi, a pisac ovih redova vjeruje u trenera Gagru i njegove momke, titula dolazi u Mostar.

Mladi nogometaši HŠK Zrinjski igrali su odlično cijelu sezonu, i na svom travnjaku ubilježili su sve pobjede. U par gostujućih sreća im je okrenula leđa, gubili su bodove u zadnjim minutama, ali valja istaći da su mladi Plemići i oštećeni u par navrata. Posebno još jednom treba naglasiti svu onu zbrku oko termina utakmice u Sarajevu koju su Plemići morali odigrati oslabljni jer su "baš tada" neki od važnih igrača morali zbog kartona pauzirati.

Nažalost mladi Plemići nemaju nekoga tko će stati iza njih. Oni imaju sebe, svog trenera i svoje Plemićko srce, i imaju nas da ih pratimo na putu pobjeda.

Možda svima drugima nisu važni i bitni rezultati mlađih kategorija Zrinjskog ali nama itekako jesu. Jednoga dana kada današnji juniori i kadeti Zrinjskog izrastu u vrsne nogometaše koji će igrati na velikoj sceni znat ću da nisam "džaba krečio" prateći ih u toj misiji.

Juniori Zrinjskog bili su već jednom juniorski prvaci BiH. Gle čuda tu titulu su osvojili 2007. godine upravo u Tuzli gdje su svladali prvo Slobodu 2:1, a zatim identičnim rezultatom i Sarajevo . Neki od igrača koji su tada nosili dres Zrinjskog danas su internacionalci i članovi reprezentacije.

Čvrsto vjerujem da će neki od današnjih mladih igrača krenuti njihovim putem. Za kraj neću nikoga od današnjih igrača izdvajati jer svi oni dali su svoj doprinos za dobre rezultate. Još mi ostaje poželjeti mladim Plemićima sreću u Tuzli, znanje i Plemićko srce imaju.

HERCEGOVINA.info