HŠK Zrinjski: Još tri provjere, pa turnir u Gabeli

dugopolje

Iz kampa u Medjugorju Karačić je istaknuo kako je iznimno zadovoljan uvjetima za pripreme, kao i onim što su igrači pokazali u protekle četiri utakmice: ''Svi igrači su dobili po jedno poluvrijeme u ovim pripremnim utakmicama, čekaju nas još tri provjere i memorijalni turnir ''Andrija Anković'' u Gabeli gdje nam je prvi protivnik jaka momčad Budućnosti iz Podgorice''- ističe Karačić.

Zadovoljan je dizanjem forme svojih igrača, a posebice izostankom ozljeda: ''Ozlijede često mijenjaju tok i zamisli priprema, ovaj put su nas zaobišle, izuzevši Nikolića koji je već od danas opet u pogonu''. Zadnja provjera i vjerojatno finaliziranje momčadi prije početka prvenstva bit će utakmica protiv Sarajeva. Zrinjski prvenstvo otvara kao domaćin novom premijerligašu Vitezu: ''Trener Viteza, moj prijatelj, Ante Miše, je naslijedio jednu kvalitetnu i uigranu momčad kojoj će on dodati kvalitetu više. Bez obzira što smo domaćini i favoriti, ta prva utakmica nam je svakako najvažnija i stavlja svojevrstan teret na naša pleća. Nadam se kako ćemo uzeti sva tri boda, sigurnije ući u nastavak prvenstva i obradovati naše Ultrase''.

Podsjećamo, osim prvenstvenih utakmica, Plemiće očekuje i nastup u Kupu BiH i nadamo se kako će barem kroz jedno od ova dva natjecanja naći put za Europu.