HŠK Zrinjski: Jaka momčad, široka klupa i odlična forma

HŠK Zrinjski, ultras mostar, Ultras - Zrinjski, Ultras Zrinjski Mostar, HŠK Zrinjski, FK Radnik Bijeljina, Stadion HŠK Zrinjski, Međugorje, Stadion HŠK Zrinjski

Nogometaši HŠK Zrinjski u dobrom raspoloženju čekaju nastavak prvenstva u koji ulaze kao lideri na prvenstvenoj ljestvici. Ovu reprezentativnu stanku HŠK Zrinjski je iskoristio za odlazak na mini pripreme u svoju stalnu bazu Međugorje. Iz Međugorja Plemići su odlazili u Vinjane gdje su nastupili na 25. Međunarodnom turniru Ante Bruno Bušić. Na kraju su iako neporaženi na turniru osvojili treće mjesto na turniru.

Na ovom turniru rezultat nije bio u prvom planu, i teško je povjerovati da bi Zrinjski u prvoj utakmici protiv Rudeša igrao neodlučeno da je igrao u najboljem sastavu. U drugoj utakmici odigranoj za plasman Plemići su deklasirali domaćine s visokih 5:0.

Obije utakmice dale su puno odgovora struci Plemića o trenutnoj formi momčadi, ali i nekih nogometaša pojedinačno. S obzirom na viđeno legendarni Baka Slišković skupa sa svojim suradnicima biti će na slatkim mukama kako odrediti sastav za susrete koji dolaze s obzirom na širok kadar dosta kvalitetnih nogometaša.

Zrinjski je s obzirom da su ga u posljednjem prijelaznom roku napustili „ponajbolji" nogometaši nije ništa slabiji u odnosu na prošlu sezonu i svako mjesto u momčadi pokriveno je s minimalno dva nogometaša. Takvu širinu nema niko od konkurenata, tako da navijači Zrinjskog imaju dobre razloge za zadovoljstvo.

U subotu pod Bijeli Brijeg stiže NK Čelik. Utakmica je to u kojoj bi svaki rezultat osim uvjerljive pobjede Zrinjskog bio iznenađenje. Ovaj tekst je ujedno i poziv navijačima da dođu podržati, ali i pogledati Zrinjski koji ove sezone zaista igra u dobroj formi, lepršavo i za pogodak više, a takva igra i dovodi navijače na stadion.

HERCEGOVINA.info