FOTO  HŠK Zrinjski: Istok te čeka!

KUP BIH, Stadion HŠK Zrinjski, stadion Pecara, Stadion HŠK Zrinjski, zastave, Stadion HŠK Zrinjski, Ludogorec, Pecara, stadion Pecara

..To nije slučaj, barem ne u Mostaru. Stanovnici grada na Neretvi se spremaju za uzvratnu utakmicu, ali četvrtfinala kupa BiH. Radi se o hercegovačkom derbiju, a o ovom dvomeču je naš portal već prethodno pisao. Podsjetimo, u uzvratnu utakmicu Širokobriježani ulaze s pozitivnim rezultatom iz Mostara gdje su pobijedili 0:2.

S obzirom na pobjedu protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja, Plemićima je poraslo samopouzdanje te s optimizmom očekuju utakmicu protiv ekipe Širokog Brijega. Zaostatak od dva gola se možda čini velikim u ovom trenutku, ali poznavajući obje ekipe možemo konstatirati da se radi o ne tako velikoj razlici. Dodatan vjetar u leđa Plemićima će biti huk s istočne tribine na kojoj će ponovno biti smješteni svi navijači četverostrukog prvaka Bosne i Hercegovine. Većina sadašnjih igrača Zrinjskog je navikla na paklenu atmosferu kakvu često njihovi navijači naprave na Pecari, ali ne svi. Jedan od njih je i Toni Jović koji se nada kako dobroj igri, tako i podršci s tribina. Kazao je Jović: "Još nisam igrao za Zrinjski na Pecari, ali dečki su mi rekli da naši navijači naprave domaćinsku atmosferu. Bit će nam zbog toga sigurno lakše".

HŠK Zrinjski se bori na dva fronta. Aktualni je prvak trenutno na vodećoj poziciji u ligi, a upravo vaša podrška može biti ključna u stvaranju velikog preokreta vrijednog polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Cijena ulaznice iznosi 5KM, a početak utakmice zakazan je za 17 sati. Svi na Istok!

HERCEGOVINA.info