FOTO  HŠK Zrinjski: Imamo veći sportski motiv nego naši gosti

Stadion HŠK Zrinjski, fk tuzla city
Bez obzira što smo i dalje matematički u igri za obranu naslova, orijentirani smo na sutrašnju utakmicu da odigramo što kvalitetnije. Želimo iz tog susreta izaći kao pobjednici, da osvojimo tri boda. Nećemo se osvrtati i razmišljati o utakmici između Sarajeva i Zvijezde, nismo opterećeni time. Ekipa je spremna da sutra pokaže svoj maksimum jer smo i prije utakmice u Zenici rekli da ove tri posljednje idemo osvojiti maksimalan broj bodova i ne osvrćemo se na ono što će se događati na drugim utakmicam", istakao je Slišković na današnjoj tiskovnoj konferenciji i dodao:

- Cilj smo ostvarili u Zenici osvajanjem tri boda. Sutra nas očekuje protivnik koji je prije sedam dana porazio Sarajevo i sigurno pokazao određenu kvalitetu i snagu. Mišljenja sam da u ovom trenutku imamo veći sportski motiv nego naši gosti i da ćemo to iskoristiti, te pred domaćom publikom ostvariti pobjedu i na taj način se zahvaliti svim navijačima koji sutra dođu na utakmicu.

Trener Zrinjskog može računati na sve fudbalere osim Slobodana Jakovljevića koji još odrađuje suspenziju zbog kartona, prenosi sport1.ba.

- Prvi put od devetog mjeseca prošle godine imamo u kadru sve zdrave igrače. Jakovljević i dalje odrađuje kartone, a svi ostali igrači su zdravi. Šovšićeva ozljeda zbog koje je izašao u Zenici je sanirana, radio je na posljednjem treningu. Praktički imamo 25 igrača na raspolaganju, i vidjet ćemo ko će biti među 18 i tko će započeti utakmicu, naglasio je Slišković.

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Citya igra se u subotu u 17 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.