HŠK Zrinjski: Igrački jači nego lani

HŠK Zrinjski, prozivka, HŠK Zrinjski, pripreme
Do početka prvenstva ostalo je još 23. dana, a već danas se slobodno može konstatirati da trener Musa ima na raspolaganju momčad koja je jača od one koju je prošle godine u ovo vrijeme imao Dragan Jović. Za razliku od lanjske pogrešne procjene pojačanja, ove godine struka je bila puno uspješnija. Dok su lani kao "zvučna" pojačanja dovedeni igrači koji se nisu naigrali, ove godine Plemići su puno bolje pazarili.

U klub se prvo vratio Toni Šunjić koji je sasvim sigurno najbolji stoper na ovim područjima, a zatim je vjernost Zrinjskom potpisao Lazar Marjanović. Nakon njega na probu je došao, a zatim i zadovoljio argentinac Maxi, a posljednja akvizicija je mladi napadač Amer Bekić koji je došao iz Slobode. Njima još treba dodati Miličevića, Martinovića i Drežnjaka koji su nogometaši iz omladinske škole HŠK Zrinjski i koji su potpisali ugovore sa svojim klubom.

Do kraja prijelaznog roka očekuje se povratak iskusnog Mladena Žižovića, a sasvim je izvjesno da će klub dovesti još jednog napadača čije se ime drži u tajnosti.

U subotu će Zrinjski odigrati pripremnu utakmicu sa Braniteljom, pa će Musa i Bogdan vidjeti u kakvom su trenutno formi nogometaši na koje računaju na startu prvenstva.

hercegovina.info