HŠK Zrinjski: Igra koja nosi optimizam pred nasatavk prvenstva

Zrinjski, Zrinjski - Branitelj, HŠK Zrinjski, HNK Branitelj, pripreme, Međugorje
Utakmica je završila zasluženom pobjedom Plemića 2:0, i s obzirom na viđeno struka i navijači mogu biti zadovoljni. Trener Branko Karačić izveo je na utakmici dva sastava, tako da smo na terenu vidjeli dvije momčadi Plemića. Na početku treba istaći da nisu nastupili Dujković, Stojkić, Zlatić, Đurić, Aleksić i Bekić.

U prvom poluvremenu nastupili su: Bandić, Radeljić, Ostojić, Belošević, Odak, Klarić, Stojanović, Aničić, Šćepanović, Simeunović i Barišić .

U prvom dijelu Plemići su dominirali i stvarali prigode, a Branitelj se koncentrirao na obranu i kontra napade. Od prigoda koje je Zrinjski imao vrijedi istaći one Barišića, Šćepanovića i Aničića. Jedini pogodak u prvom dijelu postigao je Aničić u 7. minuti utakmice na asistenciju Stojanovića. Posebno treba istaći da je Zrinjski u tom prvom poluvremenu bio najopasniji preko bokova, i najveća opasnost po Branitelj dolazila je od Simeunovića i Stojanovića.

U drugom dijelu Karačić izvodi slijedeći sastav: Vasilj, Franić, Tipurić, Graovac, Pezo, Vranjić, Muminović, Crnov, Pehar, Nikolić i Mamić.

I drugi dio završio je identično kao prvi, a strijelac pogotka bio je Crnov u 75. minuti, nakon sjajne asistencije Pehara. Upravo su Pehar i Crnov bili jedni od boljih u redovima Zrinjskog, kako u jučerašnjoj, tako i u onoj prošloj utakmici sa Čapljinom. U drugom dijelu imao je Zrinjski još nekoliko prigoda, ali je Branitelj spasio vratar Kaltak.

Ono što raduje jeste konkurencija, jer na svako mjesto u momčadi kokurira bar dva nogometaša. Igra koju smo vidjeli na prvim utakmicama nosi optimizam pred nastavak natjecanja. Sem toga vrijedi istaći i igru juniora Zrinjskog koji su na pripremama sa prvim timom, i koji svi odreda pokazuju da imaju kvalitetu igrati za prvu momčad Plemića.

Slijedeća provjera Zrinjskog je već u subotu sa Goškom, a o vremenu i mjestu ćemo Vas izvijestiti na našem portalu.

HERCEGOVINA.info