HŠK Zrinjski: Idemo po dobar rezultat u Sarajevo

Zrinjski-Olimpic 2-0
Prvenstvo se nastavlja nakon dvotjedne pauze, mi sa maksimalnom ozbiljnošću idemo po dobar rezultat u Sarajevo. Na ovoj stanci radili smo po planu i uspjeli popraviti neke stvari, a imamo i obavezu iskupiti se za loš rezultat u Tuzli. Naš cilj je ostvariti sve tri pobjede i završiti godinu na najbolji mogući način, ali bio bih zadovoljan i kad bi uspjeli osigurati sedam bodova.

O protivniku...

Olimpic je kvalitetna ekipa, dosta dobro ih poznajemo. Nalaze se na jedanaestom mjestu, ali malo sreće im je falilo za veći broj bodova i bolji plasman. Domaće utakmice igraju na Koševu, gdje nisu u nekoj formi, uspjeli su pobijediti samo Drinu. Od pojedinaca treba istaknuti, njihovog kapetana Veldina Muharemovića i Dalibora Pandžu.

O stanju u momčadi...

Pero Stojkić propušta Olimpic radi tri žuta kartona, Stevo Nikolić je dobio jedan udarac i već neko vrijeme trenira lakšim intenzitetom, tako da neće biti spreman za sutrašnju utakmicu, koju propušta i Goran Karačić koji je prošli tjedan obavio operativni zahvat. Što se tiče izbora Bandić ili Lončarić, danas je zadnji trening i tu ćemo odlučiti tko će stati na gol sutra.

hsk.zrinjski.ba