HŠK Zrinjski: Idemo nezaustavljivo!

Stadion HŠK Zrinjski, Grbavica

No, možemo li više govoriti o Grbavici kao vrućem gostovanju, barem kada je u pitanju teren? Iz posljednjih pet utakmica odigranih u "bazi bez poraza" kako je vole nazivati navijači Željeničara, igrači Zrinjskog su puni plijen odnijeli tri puta dok su jednom poraženi, a jednom je odigran susret bez pobjednika. 

U situaciji kada na raspolaganju nije imao Tonija Jovića te oba desna beka, Blaž Slišković bio je primoran na uvođenje određenih zamjena unutar prvih 11. Tako je Marijan Ćavar maestralno odigrao na poziciji desnog beka, dok je Haris Handžić dostojno zamijenio prethodno spomenutog Jovića. Vrijedi spomenuti da je i prvi put u startnoj postavio bio novopridošli Frane Čirjak, koji je, reagiravši izvanredno u više navrata,  pokazao da trener Plemića nije pogriješio kada ga je uvrstio u početni sastav.  

Igrači Zrinjskog su nošeni pjesmom svojih Ultrasa poslali najbolju pozivnicu svojim navijačima pred ono što nam slijedi za dva tjedna, a to je domaća utakmica s banjalučkim Borcem. Blaž Slišković nije mogao sakriti zadovoljstvo odigranom utakmicom te možemo samo konstatirati da Zrinjski kojeg imamo priliku gledati zaista ide nezaustavljivo.

 

HERCEGOVINA.INFO