FOTO  HŠK Zrinjski: Hrabri juniori s dva igrača manje došli do pobjede

Turnir Danska

Pobjeda juniora s dva igrača manje

Veliki rezultat napravili su juniori Zrinjskog  pod vodstvom trenera Gagre u drugom kolu turnira gdje su čak sa dva igrača manje uspjeli slaviti protiv Norvežana sa 1:0. Iako su odlično otvorili drugo poluvrijeme sa nekoliko prilika već na samom početku u razmaku od pet minuta Zrinjski ostaje s dva igrača manje. Ipak hrabrom i borbenom igrom čitavu utakmicu juniori Zrinjskog nagrađeni su zasluženom pobjedom koju je donio svojim pogotkom Sabljić u 60.minuti.

Poraz kadeta 

U 2. kolu turnira u Danskoj kadeti Zrinjskog poraženi su od domaće ekipe AB Copenhagen sa 2:0. Kod igrača Zrinjskog osjetio se umor što su Danci već na samom početku utakmice iskoristili te iz dvije pogreške postižu dva gola. Ipak u drugom poluvremenu dominacija Zrinjskog koji postiže i pogodak, ali ga suci neopravdano poništavaju zbog navodnog zaleđa.

Juniori Zrinjskog poraženi su na startu turnira od Reykjavika. Iako su na početku utakmice imali inicijativu te uz pogođenu vratnicu propustili još dvije prilike, u 18.minuti Zrinjski ostaje s igračem manje što Reykjavik iskorištava i ostvaruje pobjedu.

HERCEGOVINA.info