FOTO  HŠK Zrinjski - HNK Šibenik 0:3

Utakmicu pod Bijelim Brijegom, po velikoj vrućini je došlo odgledati oko 200 gledatelja.

ZRINJSKI: Hadžić, Popović, Džidić, Ančić, Stojkić, Šunjić, Duro, Sušić, Marijanović, Pehar i Kutalija. Još su igrali Markić, Maxi, Miličević, Zadro, Vasilj, Ćurić, Drežnjak i Sesar. Trener: Slaven Musa.

ŠIBENIK: Blažević, Golub, Bacelić-Grgić, Fuštar, Kartelo, Čulić, Husmani, Krišto, Plazibat, Vuk, Brečević. Još su igrali Slavica, Čavić, Jelić, Španja, Medvid, Spahija, Slugan i Jakoliš. Trener: Vjekoslav Lokica.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu i imao je terensku incijativu. U 20. minuti Duro je brzo izveo jedan prekid, dodao za Sušića koji oštro šutira sa 20 metara ali preko gola.

40. minuta 0:1 Bacelić-Grgić

Lijepa akcija Šibenika urodila je plodom kada je Bacelić-Grgić sam izašao ispred Hadžića i pogodio za 1:0. Samo nekoliko minuta nakod vodstva Šibenik je imao još jednu dobru priliku ali se iskazao Hadžić dobro intervencijom.

U drugom poluvremenu oba trenera su izvršila po nekoliko izmjena. Zrinjski je ponovno imao terennsku incijativu koju nije uspio realizirati. Pehar je imao odličnu priliku u 75. minuti ali je bio neprecizan.

85. minuta 0:2 Jelić

Nakon brze kontre Jelić je dobio jednu dobru loptu i lobom pogodio za 2:0.

90. minuta 0:3 Jelić

Ponovno jedna dobra akcija Šibenika, lopta je došla u 16 metara do Jelića koji ošto šutira i povećava prednost na 3:0.

Na kraju se može reći, Zrinjski igrao, Šibenik zabijao.