FOTO  HŠK Zrinjski - HNK Čapljina 8:0

zrinjski - čapljina

Blaž Baka Slišković u ovoj utakmici prigodu je dao igračima koji su imali malu, ili nisu imali nikako minutažu u prošloj prvenstvenoj utakmici protiv Krupe.

Do 25. minute ništa se važnije nije događalo, a onda je Mrkajić postigao pogodak nakon asistencije So Hyon-Uk. Ipak, pomoćni sudac podiže zastavicu označavajući zaleđe.

U 28. minuti odličan udarac So Hyon-Uk-a koji pogađa vratnicu. U 32. minuti utakmice prva prigoda za goste, ali vratar Plemića izbacuje loptu u korner. U 35. minuti utakmice odličan šut Lučića i još bolja obrana vratara Čapljine. U 37. minuti nakon odličnog prodora So Hyon-Uk ponovno pogađa vratnicu.

Prvi gol na utakmici oko 100-tinjak gledatelja vidjelo je 38. minuti kada vrata gostiju pogađa Barić. U posljednjoj minuti prvog poluvremena Mrkajić pogađa za 2:0. 

U drugo poluvrijeme Zrinjski ulazi dosta odlučnije. Već u 50. minuti 3:0 je za Zrinjski. Strijelac je So Hyon-Uk na asistenciju Handžića. U 53. minuti utakmice Handžić pogađa za 4:0. U 60. minuti utakmice izdvajamo i odličan šut So Hyon-Uk-a ali vratar gostiju brani udarac. Dvije minute poslije Handžić pogađa vanjski dio mreže Čapljinaca.

U 72. minuti bilježimo odličan pogodak Tonćija Kukoča sa nekih 20-tak metara od vrata Čapljine. Kukoč je u ovoj utakmici osim ovog pogotka ubilježio i još tri asistencije.

Samo minutu poslije Handžić pogađa za 6:0. U 77. minuti odličan šut Jazvina zaustavlja vratnica, a u 78. minuti utakmice već je 7:0. Odlična asistencija Kukoča za Mulahuseinovića koji pogađa nebranjeni dio mreže gostiju.

Točku na i postavlja Jazvin svojim pogotkom u 80. minuti utakmice. Do kraja utakmice bilježimo i šut Čirjaka koji zaustavlja vratnica.

HŠK ZRINJSKI: Trifković, Barić (od 60. Galić), Kolobarić (od 46. Jakovljević), Barišić (od 80. Kolobarić), Lučić, Čirjak, Perišić, Jazvin (od 46. Handžić), So (od 65. Jazvin), Kukoč, Mrkaić (od 60. Mulahusejnović)

Više fotografija pogledajte OVDJE.

HERCEGOVINA.info