FOTO  HŠK Zrinjski - HNK Branitelj 0:3

Utakmicu pod Bijelim Brijegom je došlo odgledati oko 200 gledatelja.

Momčadi su istračele u sljedećim sastavima:

ZRINJSKI: Hadžić, Popović, Šunjić, Džidić, Stojkić, Miličević, Zadro, Kutalia, Pehar, Marjanović i M. Aničić ( još su igrali: Sušić, Markić, Žuržinov, Živko, Maxi, Rozić, Drežnjak, Sesar, Martinović, Arežina i M. Marković).Trener: Slaven Musa.

BRANITELJ: Pandža, Vazgeč, Gagro, Delić, J. Aničić, Dragičević, Margeta, Bebanić, Eminović, Glavina i Ferenc ( još su igrali J. Marić, D. Marković, Glogovac, Slišković, Budimir, Zovko, Jurić, Zlatić, D. Marić, Petrović, Suton i Šimunović). Trener: Zoran Bubalo.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu i prvi zaprjetio u 13. minuti. Pehar je dao povratnu loptu za Zadru koji sa 10-tak metara šutira ali Pandža odlično brani. U 25. minuti, Branitelj je imao jednu dobru priliku kada Eminović šutira glavom preko gola. U 27. minuti zamalo je neprecizan Kutalija čiji šut odlazi u vanjski dio mreže.

0:1 - Ferenc

Igrala sa 33. minuta kada je Ferenc iskoristio jednu dobru loptu i iz drugog pokušaja svladao golmana Hadžića. Nakon vodstva Branitelj je zaigrao puno bolje i otvorenije.

0:2 - Eminović

U 41. minuti odlična akcija Branitelja, lopta dolazi do Eminovića koji preciznim šutom sa 16. metara pogađa za 0:2.

Na početku drugog poluvremena oba trenera su izvršila po nekoliko izmjena.

0:3 - Eurogol Ferenca

U 48. minuti sve je sam napravio mladi Ferenc koji je šutirao sa 25 metara i pogodio same rašlje golmana Hadžića.

U 65. minuti, Pehar je sve dobro napravio i šutirao ali lopta odlazi pokraj lijeve vratnice golmana gostiju.  Do kraja susreta oba trenera su dali priliku svim igračima.

Više nego zaslužena pobjeda Branitelja koji je u današnjem susretu izgledao svježije, dok Zrinjski u posljednjih nekoliko susreta pokazuje slabosti u napadu bez konkretnih prilika za postizanje golova.