FOTO  HŠK Zrinjski-FK Velež: 2:0

Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Stadion HŠK Zrinjski, predpioniri, pioniri, kadeti, juniori, !hej Liga, Plemići
Utakmicu je pratilo oko 6.000 gledatelja koji su uživali u duelu gradskih rivala.

Zrinjski je u utakmicu krenuo u sljedećem sastavu:

Dujković, Blaić, Graovac, Katanec, Stojkić, Radulović, Muminović, Šćepanović, Simeunović, Crnov i Nikolić. Još su igrali: Stojanović, Đurić i Pehar.

FK Velež utakmicu je počeo u sljedećem sasatavu:

Dragojević, Škahić, Zolj, Vladavić, Hebibović, Janković, Blagojević, Pejić, Haurdić, Nikolić i Maletić.

U prvom dijelu gledali smo dominaciju Zrinjskog , a taj prvi dio završio je rezultatom 1:0 pogotkom u 35. min. iz penala, strijelac je bio Crnov. Imali su Plemići još par odličnih prigoda, prije svih Graovac i Šćepanović.

U 48. min. Zrinjski je povisio prednost golom Nikolića. Gosti su imali jedinu prigodu u 50. minuti preko Pejića, a nakon toga potpuna terenska prednost na strani Zrinjskog, čiji su igrači imali još nekoliko prigoda. Utakmica je završila rezultatom 2:0, i više nego zasluženom pobjedom Plemića.

Na kraju valja istaći da je utakmica protekla bez incidenata koje su neki priželjkivali i najavljivali. Navijači su opet pokazali da su iznad svega, a derbi iz godine u godinu pruža bolji ambijent i atmosferu na stadionu.

HERCEGOVINA.info